Ugrás a fő tartalomra

Megnyitottunk!!Újabb mérföldkőhöz érkeztünk utunk során, elindult weboldalunk! Egy újabb csatorna, amin találkozhatunk, segíthet megismerni minket, munkánkat.

Mint mindenben, a kommunikációban is törekszünk a legegyszerűbb megoldásokat alkalmazni. Nem hiszünk az átláthatatlan weboldalak útvesztőiben, törekszünk a kommunikációs felületeinken egyszerűen, letisztultan lényegi információt átadni, megosztani. Az oldal tartalma feltöltés alatt áll!

Kövessen minket

Youtube csatornánkon érdekes videó anyagokat gyűjtünk össze az okos dolgok világáról. Weboldalunkon beszámolunk munkáinkról, tapasztalatainkról, hírt adunk érdekességekről és újdonságokról, mert egyszerűen szeretjük az okos dolgokat.
Facebook oldalunkon igyekszünk eljuttatni, megosztani mindezt mindenkivel aki érdeklődik a technológiai megoldások iránt és kényelmesebb életet szeretne.

Tartson velünk Ön is!Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Mitől lehet a Fibaro Home Center 3 egy hosszútávon is versenyképes megoldás? - 2. rész

Az előző részben a vezeték nélküli smart home piac jelenlegi helyzetét elemeztük kicsit. A jelenlegi írásunkban azt próbáljuk megmutatni, hogy az új FIBARO Home Center 3 vezérlő központ hogyan tud ezen a helyzeten változtatni, segíteni és mitől válik egy hosszú távú befektetéssé. A kommunikációs lehetőségek sokszínűségét és az ebből fakadó tagoltságot azzal próbálja ellensúlyozni a központ, hogy a korábbi kizárólag Z-Wave és Ethernet kapcsolódáson kívül számos népszerű kommunikációs lehetőséget kínál. Nézzük ezeket sorra. Wi-Fi Akármennyire is szeretjük a FIBARO-t egészen a mai napig egy leheletnyit vizezve volt az a bor, amiről prédikáltak. Mondom ezt azért, mert a vezeték nélküli otthon automatizálási piacon tettek szert piacvezető pozícióra. Egy olyan megoldást kínálnak, ami a lehető legnagyobb rugalmassággal és a legkisebb kötöttséggel kecsegtet a rendszer kiépítésekor otthonunkban. Emiatt a rugalmasság miatt válik alkalmassá a legkisebb rombolással járó megoldásként

Okos funkciók: Intelligens fűtés vezérlés 1. rész - Általánosan a fűtés vezérlésről

A tavaszi, őszi és téli hónapokban otthonunk hőmérsékletét valamilyen fűtési módon melegítjük, hogy mindig a számunkra megfelelő hőmérsékletű levegő vegyen minket körül, növelve ezzel komfort érzetünket. Manapság már számtalan fűtési mód közül választhatunk a hagyományos vegyes illetve gáz tüzelésű radiátoros megoldásoktól egészen a napelemekkel táplált elektromos padló-, fal- és mennyezetfűtésig. Ahhoz, hogy a megfelelő hőmérsékletet tudjuk elérni lakásunkban használhatunk termosztátokat, ezekből létezik már előre programozható és vezeték nélküli változat is. Egy okos otthon rendszer által szabályozott fűtés, ennél jóval többet nyújt úgy, hogy mindeközben jelentős költségeket takarít meg számunkra. Miért szabályozzuk a fűtést? Miért jó nekünk, ha a fűtésünket szabályozzuk? Van erre egyáltalán szükség? A válasz egyszerű, igen van és ennek több oka is van. A hőmérséklet az, ami leginkább befolyásolhatja komfort érzetünket. Ha otthonunk több helyiségből áll, akkor bizonyára az egyes hely