2018. augusztus 24.

Az indulás pillanatai



Biztosan sokan érezték már azt a nyugtalan, de jó érzést amikor másnap egy utazásra indultak. A gyerekeknek sokszor még az alvás is nehezen megy. Mi is utazásra indulunk, ahova ráadásul Önöket is várjuk.


Az úti cél


A cél a kényelmes és élhetőbb otthon. Hazánkban eddig keveseknek adatott meg, hogy otthonukat automatizálják, “okossá” tegyék. Sok másikhoz hasonlóan ez az iparág is fejlődésének elején jár, de biztosan állítható, hogy nem gyerekcipőben. Az elmúlt 5-10 év elegendő volt arra, hogy a fejlesztők és gyártók megbízható eszközöket és szolgáltatásokat fejlesszenek ki, a mindennapi igényeket kiszolgálni képes megoldásokat alkossanak, és biztonságos kommunikációs megoldásokat dolgozzanak ki.

Elérkezett az idő, hogy az elmúlt évtized tapasztalatait felhasználva egyre elérhetőbb árú megoldások álljanak készen arra, hogy minél több ember otthonába bekerüljenek és szebbé, jobbá, kényelmesebbé, divatos nevén okosabbá tegyék a hétköznapokat. Ezzel a fejlődés természetesen nem állt meg, sőt, soha nem látott iramban születnek megoldások, eszközök, gyártók. Biztosak vagyunk benne, hogy lesznek ezek közül hosszú távon fennmaradó kezdeményezések, amelyekre bátran lehet építeni otthonunk kényelmét és biztonságát és lesznek olyanok is, amik hosszabb vagy rövidebb idő után elhalnak, zsákutcának bizonyulnak.



A feladatunk az, hogy segítsünk eligazodni ebben a rengetegben, utat mutassunk meglévő és leendő ügyfeleinknek és olyan megoldásokat kínáljunk nekik, amelyekkel hosszú távon képesek az Ő jelenlegi és jövőbeni igényeiket kiszolgálni. Fontosnak tartjuk írásainkkal is kiemelni, hogy mitől “okos” egy otthon és mitől nem az, csak annak tűnik.

Folyamatban van bemutatótermünk építése, ahol valódi életkörnyezetben tudjuk megmutatni egy automatizált otthon működését, gyakorlati tapasztalatok alapján tudjuk elmondani egy-egy ötlet megvalósításának hasznosságát és a megoldási lehetőségek végtelenségét, sokszínűségét. 
És mi más lehetne hitelesebb bemutató terem, mint maga az élet? Az építés és kialakítás menetéről itt az oldalon fogunk beszámolni. 
Kíváncsi lett? Tartson velünk! :)